Ceai moarocan de ghimbir

De UaeFan
(4.85/5 - 61 voturi)
3 comentarii


Ingrediente

- 1 lingura de ghimbir proaspat ras
- 2 cani de apa
- miere
- sucul de la o jumatate de lamaie

OPTIONAL :
- scortiosoara
- cuisoare

Preparare

Etapa 1

Se pune ghimbirul la fiert pentru 3-4 minute. Se adauga sucul de lamaie . Se amesteca si se lasa pe foc pana da un clocot.

Etapa 2

Se stinge, , se acopera si se lasa 5 minute deoparte, apoi se indulceste cu mierea de albine.Se serveste alaturi de dulciuri sau produse de patiserie.

Etapa 3

Daca nu gasiti ghimbir proaspat, il puteti folosi pe cel pudra Pentru persoanele care nu stiu, acesta arata asa.

Printează paginaAdaugă la favorite
De UaeFan



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5
Postat 13/12/2013, 16:58

Super excelent voi face an fiecare zi acest preparat de ceai ci ghimbirr

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 17/03/2013, 09:15

Imi place mult ceaiul din ghimbir

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 26/01/2014, 13:13

Foarte gustos si sanatos

(0) (0) Abuz

Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna!Merele coapte, un desert clasic de iarna!9 lucruri pe care trebuie sa le stiti despre ghimbir9 lucruri pe care trebuie sa le stiti despre ghimbirMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale