1.Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit,pana devin crocanti.La fel procedam si cu miezul de nuca,dupa care le maruntim cu ajutorul unui sucitor.
2.Topim margarina peste care adaugam laptele,zaharul si cacaoa cernuta.Se tine pe foc pana se topeste zaharul.
3.Separat intr-un vas mai adanc rupem biscuitii racoriti si turnam peste ei siropul caldut (nu fierbinte),visinata si fructele.
4.Amestecam cu atentie pana se incorporeaza tot siropul.Rahatul se taie cubulete si se amesteca in compozitia de biscuiti.Facultativ se pot adauga si nuci sau stafide.
5.Tapetam diferite forme cu folie transparenta peste care punem biscuitii.Dam la frigider pentru 5-6 ore sau de preferat chiar a doua zi.
Comentarii:
Mmmmm.......foarte bun si foarte ieftin !!!!
Ce frumos este
Excelent
DELICIOS!
Bun!!bun!!foarte bun!
Gustosssss...................
Eu am pus si nuca de cocos inauntru si un pic pe folie,,,,e bun,,,pupici
.
Imi place la nebunie
Preferatul meu...