Retete cu visine
Visinele, alaturi de cirese, sunt printre cele mai intalnite fructe din tara noastra. Visinele, daca sunt bine coapte sunt fructe dulci si armonios acidulate, fiind chiar mai gustoase decat ciresele. Se folosesc la prepararea a numeroase produse de cofetarie: spuma, jeleu, inghetata, serbet, creme, sufleu, placinta, tarta, tort, strudel, budinca. Visinele se mananca proaspete sau prelucrate sub forma de dulceata, gem, marmelada, sirop, lichior, compot. Sa nu uitam ca visinele sunt asociate si cu visinata, cea mai populara bautura realizata in casa. Daca duceti lipsa de idei in ceea ce priveste deserturile cu visine, noi va propunem: prajitura cu visine, un tort de visine, briose cu visine sau un shake cu visine.

Negresa de post - petitchef

Prajitura cu visine

Prajitura cu visine sau caise,capsuni,cirese.....

Prajitura cu visine

Prajitura cu visine si bezea

Briose cu visine

Tarta cu visine

Prajitura cu doua creme si jeleu visine

Pandispan cu visine si bezea - fraiche - bistro

Dulceata de visine, uimitorul dulce acrisor

Tarta cu visine si bezea

Prajitura cu cirese/ visine

Tarta cu visine, crema de lamaie si bezea

Malai cu visine

Pandispan cu visine

Tarta cu visine (specialitatea casei)

Rulada de ciocolata cu visine

Prajitura cu visine si aluat sfaramicios

Negresa cu visine si ciocolata

Prajitura cu ciocolata si visine

Prajitura cu visine - deliciu fructat de vara! :d

Tort cu visine crude si frisca

Tort de visine
