Biscuiti cu nutella
Ingrediente
2
Cost estimat: 1.7Euros€ (0.85€/porție)
Rețete inrudite
-
Biscuiti vienezi
-
Biscuiti - bradut pentru craciun
-
Biscuiti spritz
-
Biscuiti cu unt de arahide - fara zahar adaugat
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Batem ouale cu zaharul, adaugam untul topi si racit, cacaoa, apoi faina si la final praful de copt. Aluatul rezultat e moale, da' nu ne speriem, pt ca il vom pune la rece 30 de minute, si se va intari.
- Dupa 30 de minute, scoatem aluatul de la rece si modelam bile de marimea unei nuci, le asezam intr-o tava pe hartie cerata, si mai introducem la rece 15. Incingem intre timp cuptorul la 170 de grade.
- Introducem apoi tava la cuptor 10-15 minute.
La un moment dat panicat, ca biscuitii mei s-au "labartat", si zis na, gresit pe undeva. - Scos apoi pe un gratar, sa se racoreasca :Si m-a chinuit iar "talentul" si zis sa-i mai decorez cu niste ciocolata topita, pentru ca un sot care adora ciocolata si niste bombonele colorate n-ar strica.Si pus cateva deoparte, pentru Cosmin.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 911Kcal
- Carbo: 87.1g
- Grăsimi: 51.9g
- Grăsimi sat.: 27.8g
- Proteine: 19.7g
- Fibre: 7.3g
- Zahăr: 41.6g
- ProPoints: 25
- SmartPoints: 38
Informații nutriționale pentru 1 porție (223g)
Întrebări
Cind se adauga nutela? ati omis sa scrieti
Am scris "crema de ciocolata" in loc de nutella. ;)
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

SilviaU,
04/10/2016
Petitchef posteaza retetele, ei le si incadreaza pe categorii. Inca nu v-ati dat seama?
29/09/2016
Draga Silvia! Daca tot postezi reteta dupa reteta,te rog mult sa faci deosebirea intre aperitiv si desert. Ceea ce ai postat aici este DESERT
S
Of Doamne, crezi ca nu stiu diferenta? Idiotii de la Petit Chef au pus in categoria asta.