Petitchef

Bors cu ciolan afumat de porc


Ingrediente:

un ciolan afumat
morcov
ceap?
?elin?
fidea sau orez
bor?
verdea??

 
Mod de preparare:
Sp?l?m ciolanul, îl op?rim ?l-l fierbem apoi cu zarzavatul t?iat. Când a fiert, ad?ug?m bor?ul fiert separat. Orezul se pune când carnea e aproape fiart?.
Se folosesc t?i?ei prepara?i în cas?. Punem apoi verdea?? ?i mai l?s?m pu?in pe foc. Servim cu o m?m?lig? vârtoas?
Bors cu ciolan afumat de porc

Pofta buna!
© 2009 Restaurante de Lux. Toate drepturile rezervate.








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftele moi și gustoase
Chiftele moi și gustoase
5 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează