Petitchef

Bors cu ciolan afumat de porc


Ingrediente:

un ciolan afumat
morcov
ceap?
?elin?
fidea sau orez
bor?
verdea??

 
Mod de preparare:
Sp?l?m ciolanul, îl op?rim ?l-l fierbem apoi cu zarzavatul t?iat. Când a fiert, ad?ug?m bor?ul fiert separat. Orezul se pune când carnea e aproape fiart?.
Se folosesc t?i?ei prepara?i în cas?. Punem apoi verdea?? ?i mai l?s?m pu?in pe foc. Servim cu o m?m?lig? vârtoas?
Bors cu ciolan afumat de porc

Pofta buna!
© 2009 Restaurante de Lux. Toate drepturile rezervate.







Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bors cu afumatura si cartofi
Bors cu afumatura si cartofi
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Bors din oase de porc cu taitei de casa
Bors din oase de porc cu taitei de casa
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pulled pork
Pulled pork
7 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei