Ingrediente: 130 g paste (spaghete sau spaghettoni) 2 ouă 20 g parmezan ras (aprox. 2 linguri) 20 g unt piper negru după gust Ulei de măsline după gust
Ingrediente: un pachet de paste PAMBAC sau MONTE BANATO 500 gr. branza de vaci dulce 4 oua, zahar vanilat 200 ml. lapte dulce coaja de lamaie rasa 200 gr. zahar...
Ingrediente: 800 grame carne de pui deja preparata (se poate folosi un pui rotisat) taiata cubulete 1 ceapa tocata marunt 4 catei de usturoi pisati 2 linguri...
Ingrediente: 600 g urda proaspata(folositi ce doriti) 4 linguri zahar 4 oua o mana buna de stafide esenta vanilie(puneti de care va place) 500 g spaghete
Merele sunt fructe de toamnă sănătoase și gustoase cu ajutorul cărora se pot pregăti ieftin și ușor deserturi de mere savuroase. fructe de toamnă cu un parfum aparte, merele pot reprezenta ingredientul de bază al desertului d-voastră, indiferent că este vorba de un...
Ingrediente: un dovlecel un morcov un pastarnac o ceapa telina un ardei 4-5 ciuperci 3 oua o ceasca lapte o lingura smantana o rosie 50 g cascaval patrunjel...
Pregatirile pentru Pasti incep in Joia Mare, cand se vopsesc ouale, se fac cozonacul, multe dulciuri si mancaruri traditionale: drob, pasca. Cel mai raspandit obicei crestin de Pasti este vopsirea de oua rosii, a caror prezenta este obligatorie pe masa de Pasti, ele...