Petitchef

Budinca de spaghetti cu telemea de vaca

Felul principal
2 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 pachet de spaghetti

80 g margarina

600 g telemea de vaca (oi, bivolita, burduf, capra)

5 oua

Preparare

  • Se fierb spaghettele conform indicatiilor de pe pachet si se strecoara. In timpul cat fierb spaghettele se pune in vasul termorezistent margarina si branza data prin razatoarea cu gauri mari.
  • Se bat ouale. Dupa ce s-au scurs pastele se pun peste margarina si branza si se amesteca.
  • Pastele trebuie sa fie fierbinti ca sa se topeasca ingredientele. Se toarna apoi ouale batute si se amesteca din nou. Se introduc la cuptorul preincalzit pana se coc.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Budinca chia si kiwi
Budinca chia si kiwi
1 porții
6h10m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Natillas, budinca spaniola
Natillas, budinca spaniola
4 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Budinca de paste cu branza si jambon
Budinca de paste cu branza si jambon
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Budinca de macaroane cu branza
Budinca de macaroane cu branza
4 porții
1h18m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Budinca cu fulgi de porumb
Budinca cu fulgi de porumb
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: