Petitchef

Budinca de praz cu cartofi


Ingrediente:

4 cartofi mari
un praz mare
200 g de branza de vaci
100 g de smantana
1-2 legaturi de marar
2 oua fierte
2 oua crude
50 g unt
2-3 linguri de pesmet

 
Mod de preparare:
Se cur??? cartofii de coaj?, prazul se taie buc??i mai mici ?i se pun la fiert în ap? cu sare.
Dup? ce s-au fiert, se scot din ap? si se las? la scurs. Cartofii se zdrobesc cu blenderul ?i se amestec? cu urm?toarele ingre­diente: m?rarul tocat m?runt, brânza ras?, 70 g de smântân?, ou?le crude ?i pu?in unt.
Se amestec? bine cu lingura de lemn pân? ...







Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca de cartofi cu ciuperci
Budinca de cartofi cu ciuperci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Budinca de cartofi cu oua
Budinca de cartofi cu oua
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Budinca de cartofi cu praz
Budinca de cartofi cu praz
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca chia si kiwi
Budinca chia si kiwi
1 porții
6h10m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1h20m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei