Petitchef

Budinca de praz cu cartofi


Ingrediente:

4 cartofi mari
un praz mare
200 g de branza de vaci
100 g de smantana
1-2 legaturi de marar
2 oua fierte
2 oua crude
50 g unt
2-3 linguri de pesmet

 
Mod de preparare:
Se cur??? cartofii de coaj?, prazul se taie buc??i mai mici ?i se pun la fiert în ap? cu sare.
Dup? ce s-au fiert, se scot din ap? si se las? la scurs. Cartofii se zdrobesc cu blenderul ?i se amestec? cu urm?toarele ingre­diente: m?rarul tocat m?runt, brânza ras?, 70 g de smântân?, ou?le crude ?i pu?in unt.
Se amestec? bine cu lingura de lemn pân? ...







Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
20 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Adio si un praz verde! Adio si un praz verde! Retete cu... Praz Retete cu... Praz

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.