Castraveti in otet... sterilizati
Castravetii in otet si sterilizati ii fac simplu si usor .
Cantitatile ingredientelor sunt mereu adaptate dupa materia prima avuta,dica dupa castraveti.
Castravetii spalati bine sunt asezati in borcane .
Adaugam in fiecare borcan cateva rondele de morcov,de ceapa,un catel de usturoi,marar uscat(dar a mers si cu verde),foaie dafin,cateva boabe de piper.
Adaug 1 lingurita de sare si 1 lingurita de zahar peste borcanul de 800 ml.
Completez fiecare borcan cu solutia de o parte otet la 4 parti de apa.Se poate si la 3 parti apa,depinde cat de acru va place.
Capsez borcanele si le bag in cuptor pentru a le steriliza.
Le las putin de tot in cuptor exact pamna isi schimba un pic nuanta de verde castravetii.

Cantitatile ingredientelor sunt mereu adaptate dupa materia prima avuta,dica dupa castraveti.
Castravetii spalati bine sunt asezati in borcane .
Adaugam in fiecare borcan cateva rondele de morcov,de ceapa,un catel de usturoi,marar uscat(dar a mers si cu verde),foaie dafin,cateva boabe de piper.
Adaug 1 lingurita de sare si 1 lingurita de zahar peste borcanul de 800 ml.
Completez fiecare borcan cu solutia de o parte otet la 4 parti de apa.Se poate si la 3 parti apa,depinde cat de acru va place.
Capsez borcanele si le bag in cuptor pentru a le steriliza.
Le las putin de tot in cuptor exact pamna isi schimba un pic nuanta de verde castravetii.
La gospodina... EVELINA...
Comentarii
anonymous
Binisor
simona_c2014_1_2_3_4
Pare o reteta buna....cu sterilizarea nu e clar.Sterilizarea la legume inseamna "atatea minute la temperatura de x grade", mai sigur e fierberea borcanelor cam 30 minute.Altfel nu se sterilizeaza si pot sa rasufle sub presiunea acidularii.
anonymous
Mi se pare simpla si buna!
anonymous
EXCELENTI !
anonymous
Ff buna,,,....astept alte retete asa de bune
anonymous
E ok
anonymous
Foarte simplu si gustos