Ingrediente: carne tocata amestec ou ceapa usturoi verdeata sare si piper faina si ulei pentru prajit Pentru sos -rosii in bulion -o ceapa -2 catei usturoi -o...
Ingrediente: odata cu o ceapa rosie mare, 6 catei de usturoi mari, 4 felii de piine neagra, 2 cartofi, 2 ardei grasi rosii , patrunjel si marar verde .
Ingrediente: 500 g carne de vita+porc 150 g paine alba 2 oua 100 g morcov 50 g ceapa 2 catei de usturoi 1/2 leg patrunjel 1/2 leg marar sare ulei ptr prajit...
Ingrediente: 500 g carne tocata din piept de pui 150 g pastrama afumata de pui 1 ou 1 ceapa 4 catei de usturoi patrunjel verde sos de rosii oregano, busuioc...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: Pentru orez : 200 g orez,putin piper, boia,vegeta, sare, 2 lg ulei Pentru chiftelute : 300 g carne de vita si de porc, 1 ou,usturoi,putin piper,...
Ingrediente: 500 g carne de porc macinata cu cat mai putina grasime 3/4 canita sos de mere neindulcit 6 linguri pesmet 1 lingurita patrunjel 450 g rosii...
Ingrediente: 1/2 sfecla rosie 1 canuta de faina 1 ou 5 linguri pesmet sare 1/2 ceapa rosie 1 graunte usturoi boabe de porumb fiert dulce o bucatica de branza...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.