Petitchef

Ciorba de praz cu zeama de varza (vegan)

Lauch-Suppe mit Sauerkrautsaft
________________________________recipe by Catalina
3 bucati praz,taiate rondele_______________3 Stück Lauch,in Ringe geschnitten3 morcovi ,cubulete_____________________3 Karotten,gewürfelt1 telina mica,cubulete___________________1 kleine Sellerie,gewürfelt1 ardei gras rosu,cubulete________________1 rote Paprika,gewürfelt2 radacini patrunjel,cubulete______________2 Petersilie Wurzeln,gewürfelt10 cartofi mici,cubulete___________________10 kleine Kartoffeln,gewürfeltvegeta bio_____________________________Bio Gemüsebrühe1 l zeama de varza______________________1 l Sauerkrautsaft2 l apa fierbinte________________________2 l heißes Wasser2-3 linguri ulei de masline________________2-3 EL Olivenölmarar,tocat fin_________________________Dill,fein gehackt
Se prajesc legumele în ceva ulei.
Gemüse in etwas Öl anbraten.


Se adauga apa fierbinte si lasa sa fiarba scurt.Se potriveste de vegeta.
Heißes Wasser hinzufügen und kurz kochen lassen.Mit Bio Gemüsebrühe abschmecken.
Dupa ce au fiert legumele,se adauga zeama de varza.Se lasa putin la fiert,se aduga mararul.Gata!
Wenn das Gemüse gar ist,Sauerkrautsaft dazu gießen.Kurz kochen lassen,Dill dazu geben.Fertig!


Usoara si gustoasa!
Leicht und Lecker!





Multumesc,Catalina!

Danke,Catalina!








Comentarii:

19/12/2013

Foarte gustoasa

(0) (0) Abuz
25/11/2013

MULTUMESC

(0) (0) Abuz
14/04/2013

Daca dregi cu smantana si ou, se innobileaza instant!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
20 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Fondue de praz
Fondue de praz
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Muffins cu praz
Muffins cu praz
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează