Petitchef

Cornulete cu lamaie

11 rețete
Rețetă Cornulete fragede cu nuca(rahat)

Cornulete fragede cu nuca(rahat)

(354 voturi) , (31) , (51)
Desert Ușor 1 oră 45 min
Ingrediente: 300 gr untura 800 gr. faina 1 cana smantana sau ulei 1 cana bors otet 3 lg 1 lg bicarbonat sare , vanilie ,es rom 200 gr nuca macinata * sau rahat tai...
Rețetă Cornulete umplute cu gem (cu bors)

Cornulete umplute cu gem (cu bors)

(194 voturi) , (18) , (53)
Altele Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1 pahar de ulei 1/2 pahar de bors 25 g. drojdie proaspata sau o lingurita de drojdie uscata 1 varf de cutit sare 1 lingurita esenta de vanilie sau ...
Rețetă Cornulete fragede (cu untura) a la lia

Cornulete fragede (cu untura) a la lia

(189 voturi) , (26) , (24)
Altele Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 200 g untura moale dar nu lichida 550 g faina 2 pliculete praf de copt un galbenus 3-4 linguri smantana grasa sare cat iei in trei degete coaj...
Rețetă Cornulete cu gem

Cornulete cu gem

(146 voturi) , (27) , (14)
Altele Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 500 g faina 100 - 130 ml bors 200 ml ulei 50 g nuci 100 g dulceata sau magiun 1 lingurita drojdie uscata 1 lingurita zahar esenta de lamaie un praf...
Rețetă Cornulete fragede cu rahat

Cornulete fragede cu rahat

(146 voturi) , (22) , (19)
Desert Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 200 g untura 550 g faina 2 prafuri de copt un galbenus 3-4 linguri smantana grasa putina sare coaja de lamaie putina apa 200 g zahar pudra...
Sa vorbim despre Guacamole!

Sa vorbim despre Guacamole!

(137 voturi)

Guacamole este un sos mexican, foarte popular, care este servit cu diferite gustari sau utilizat ca si garnitura la anumite fripturi.

Rețetă Cornulete super fragede de post

Cornulete super fragede de post

(123 voturi) , (10) , (48)
Altele Foarte ușor 10 min 20 min
Ingrediente: 500 g faina, un praf de sare, 200 g margarina, 100 g de zahar, coaja de lamaie, vanilina, un varf de cuti de bicarbonat de sodiu stins cu putina - ze...
Rețetă Cornulete fragede

Cornulete fragede

(92 voturi) , (6) , (17)
Desert Foarte ușor 50 min 348 kcal
Ingrediente: 1 pachet de margarina 350 g faina 3 linguri de apa minerala(sau apa normala) 1 lingurita de bicarbonat stins in zeama de lamaie un praf de sare coaja...
Rețetă Cornulete umplute-bestial de gustoase

Cornulete umplute-bestial de gustoase

(35 voturi) , (5) , (17)
Aperitiv Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 250 g unt 3 galbenusuri de ou 500 g faina cernuta coaja de la o lamaie esenta de vanilie cam 5 Lg (linguri) de smantana sau cat inghite aluatul zah...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Cornulete umplute-bestial de gustoase

Cornulete umplute-bestial de gustoase

(7 voturi) , (6)
Aperitiv Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 250 g margarina Rama maestro 3 galbenusuri de ou 500 g faina cernuta coaja de la o lamaie esenta de vanilie cam 5 Lg de smantana sau cat inghite a...
Rețetă Cornulete ce ti se topesc in gura

Cornulete ce ti se topesc in gura

(7 voturi) , (3)
Altele Foarte ușor 10 min 5 min
Ingrediente: Pentru aluat: 1 kg faina 3 linguri pline cu untura 2 linguri otet 6 galbenusuri 4-500 g smantana coaja rasa de la o lamaie un varf cutit sare Crem...
Cum sa faci o maioneza de casa perfecta!

Cum sa faci o maioneza de casa perfecta!

(273 voturi)

Daca si dvs. sunteti un impatimit consumator de maioneza, inseamna ca stiti care este secretul unei retete reusite. Pentru ceilalti, dezvaluim pas cu pas instructiunile unei maioneze perfecte.

Rețetă Fursecuri de craciun

Fursecuri de craciun

(119 voturi) , (10) , (50)
Desert Foarte ușor 30 min 15 min
Ingrediente: 350 g faina 250 g margarina moale 100 g zahar pudra un praf sare 1 ou coaja rasa de la o lamaie gem dupa preferinta...



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.