Petitchef

Cotlet de porc afumat

Desi mai putin raspandit decat sunca de casa sau slaninuta afumata, cotletul de porc afumat este o specialitate ce nu trebuie sa lipseasca din meniul amatorilor de mezeluri. Datorita continutului scazut de grasimi si a texturii sale deosebite fata de afumaturile uzuale, cotletul de porc afumat are un gust specific, elegant. Se potriveste de minune asortat cu cascaval sau branza gouda, masline negre si un vin matur, intens, pastrat in butoaie de stejar, cum ar fi un Cabernet Sauvignon.
Aceasta reteta este aproape identica cu cea folosita la prepararea suncii de casa , singura diferenta constand in faptul ca de-a lungul procesului de afumare vom folosi cu preponderenta fumul cald (in primele 3 zile) cu temperaturi cuprinse intre 35-40 de grade Celsius.
Daca va hotarati sa puneti in practica o reteta de afumaturi a voastra, a noastra sau a altora nu ezitati sa strecurati in afumatoare si o bucata de cotlet de porc, nu veti regreta!










Comentarii:

29/12/2013

Good

(0) (0) Abuz
10/09/2013

Excelent.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.3 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Cotlet de porc cu sos
Cotlet de porc cu sos
3 porții
50 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Cotlet de porc cu ciuperci la cuptor
Cotlet de porc cu ciuperci la cuptor
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Cotlet de porc cu smantana
Cotlet de porc cu smantana
2 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: