Petitchef

CUIBURI UMPLUTE CU DULCE DE CABELLO DE ANGEL / BOLLOS RELLENOS CON DULCE DE CABELLO DE ANGEL

CUIBURI UMPLUTE CU DULCE DE CABELLO DE ANGEL / BOLLOS RELLENOS CON DULCE DE CABELLO DE ANGEL

Cuiburile astea este un fel de cozonac umplut,dar cum sant umplute cu aceasta dulceata deosebit de dulce, nu mai poti zice ca este cozonac.Deci sa va spun ingredientele:
340 gr faina 000
10 gr germeni de grau
50 gr ulei de masline virgen extra
1 galbenus
70 gr miere
15 gr drojdie proaspata
1 praf sare
1 lingurita coaja de portocala
340 gr harina 000
10 gr germen de trigo
50 gr aceite virgen de oliva
1 yema
70 gr miel
15 gr levadura fresca de panadero
un poquito de sal
1 cucharadita pil rallada de naranja

Deci pun faina, germeni de grau si sarea, in masina de paine. Laptele i-l incalzesc putin si-i punrestu de ingrediene in afara de drojdie, le amestec bine.
He puesto la harina,germeni de trigo y la sal, en la cubeta de la panificadora.La leche la caliento un poquito y le añado el resto da ingredientes, solo la levadura me la guardo, y lo mesclo bien.
Pun lichidele in MP si-i dau drumul la programul expres, dupa 1-2 min i-i adaug drojdia.

Pongo los lichidos y le doi el programa expres,despues de 1-2 min le añado la levadura.

Cand a terminat de framantat o opresc si o las sa se dospeasca o ora.

Cuando acaba de amasar, la apago y la dejo leudar una hora.

Dupa aceia i-i scot aerul, o impart in 15 bucati si pe fiecare pun cate o lingurita de dulceata, le strang capetele, si asa procedez cu toate.
Despues de sacarle el aire,la divido en 15 partes iguales y en cada una pongo una cuchara de dulce,Voy juntando las puntas, y asi procedo con todos.
L-e pun in tava si le las bagate intr-o punga sa creasca 45min .

Las pongo en la fuente del harno i la cubro con una bolsa grande, la dejo leudar 45 min.

L-e ung cu un sirop facut din 1/2 pahar apa si 2 lingurite miere,cuptorul incalzit la 200ºC si l-e introduc in cuptor iar dupa 25 min l-e ung din nou cu sirop. Si din nou la cuptor pentru inca 10-15 min.

Las pincelo con un sirope de 1/2 vaso agua y dos cucharad de miel, el harno precalentado a 200ºC y las yntrodusco por 25 min, despues las pincelo otravez con el sirope, y otravez al horno por unos 10-15 min.
Cred ca trebuiau putin lasate mai mult, dar cum ere-au pentru micul dejun de duminica, deja se facus-e tarziu si nu mai ave-am rabdare.
Creo que debia de haberle dejado un ratito mas pero como eran para el desayuno del domingo, lla se habia hecho tarde y teniamos hambre, y asi las hemos comido, en un plisplas como dice Arghillano.

Aici in razele dimineti o sectiune calda.Mmm...un deliciu...

Aqui con los primeros rallos del sol, una seccion caliente. Mmm...riquisimas...
Sa aveti pofta buna.

Hos deceo buen provecho.











Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
2 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează