Petitchef

CUM PASTRAM TELINA

Pentru ca in curand vine iarna si din piata incep sa dispara verziturile (care-mi plac atat de mult) m-am gandit sa fac cateva provizii pentru ciorbite. Frunzele si tulpinitele de telina sunt foarte aromate si dau o aroma aparte mancarurilor. Am cumparat o telina potrivita cu tot cu frunze, din telina propriu-zisa am facut o salata de cruditati cu morcov si mar, iar frunzulitete tinere si tulpinitele le-am tocat marunt si le-am pus in suportul pentru cuburi de gheata, peste care am pus apa. Am introdus la congelator, iar cuburile de verdeata le voi folosi la ciorbite peste iarna.









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum sa traiesti sanatos (i) - supa clara
Cum sa traiesti sanatos (i) - supa clara
12 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Supa crema de telina
Supa crema de telina
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salata de morcovi, mar si telina
Salata de morcovi, mar si telina
8 porții
30 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Midii ala marinara
Midii ala marinara
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
3.4 / 5

Rețete

Articole conexe

10 moduri de a folosi frunzele de telina10 moduri de a folosi frunzele de telinaCum sa faci o maioneza de casa perfecta!Cum sa faci o maioneza de casa perfecta!Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Cum sa gatim midii acasa!Cum sa gatim midii acasa!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: