Petitchef

CUM PASTRAM TELINA

CUM PASTRAM TELINA
Pentru ca in curand vine iarna si din piata incep sa dispara verziturile (care-mi plac atat de mult) m-am gandit sa fac cateva provizii pentru ciorbite. Frunzele si tulpinitele de telina sunt foarte aromate si dau o aroma aparte mancarurilor. Am cumparat o telina potrivita cu tot cu frunze, din telina propriu-zisa am facut o salata de cruditati cu morcov si mar, iar frunzulitete tinere si tulpinitele le-am tocat marunt si le-am pus in suportul pentru cuburi de gheata, peste care am pus apa. Am introdus la congelator, iar cuburile de verdeata le voi folosi la ciorbite peste iarna.










Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Caponata siciliana - petitchef
Caponata siciliana - petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ragoût de dovlecei - perfect pentru a însoți pastele
Ragoût de dovlecei - perfect pentru a însoți pastele
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Midii ala marinara
Midii ala marinara
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

10 moduri de a folosi frunzele de telina 10 moduri de a folosi frunzele de telina

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează