Petitchef

Bureti cu ou

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Bureii se fierb, se scurg bine de ap dup care se toac mrunt. E folosesc robotul de buctrie, o modalitate rapid de mrunit orice.
  • Ceapa tiat mrunt se clete cu ulei, adugându-se sare, delikat, frunze dafin i un vârf de cuit de boia de ardei dulce. Se pun apoi bureii i o can de ap. Se las? la foc mic, pe aragaz, cam 30-35 min.
  • Separat se bat oule i se toarn peste burei. Se mai las pe foc maxim 5 minute, amestecând din când în când.


Poze

Bureti cu ou, poza 1
Bureti cu ou, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

04/05/2014

Super de buna.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/11/2012

Este ceva foarte simplu

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: