Petitchef

Oua cu caviar

Antreuri
1 porții
2 min
3 min
Foarte ușor
Caviarul ne place sa-l gustam simplu si sa ne umplem gura de aromele minunatelor perle. Daca sunteti in cautarea unor alimente cu care sa il asociati, sa stiti ca ouale fierte sunt o potrivire perfecta. O reteta atat de simpla, atat de eleganta, ce va permite sa oferiti musafirilor un altfel de aperitiv

Video

YouTube

Ingrediente

1

Preparare

  • Etapa 1 - Oua cu caviar
    Fierbeti putina apa intr-o craticioara. Adaugati oul si fiebeti-l timp de 3 minute.
  • Etapa 2 - Oua cu caviar
    Scoateti oul din apa si puneti-l intr-un sport special de oua. Decojiti partea superioara a oualui, si indepartati un pic albusul astfel incat sa ajunge la galbenus. Puneti 1-2 lingurite de caviar deasupra.
  • Etapa 3 - Oua cu caviar
    Gata! Serviti imediat!

Poze

Oua cu caviar, poza 1
Oua cu caviar, poza 2
Oua cu caviar, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.