Petitchef

Oua cu caviar

Antreuri
1 porții
2 min
3 min
Foarte ușor
Caviarul ne place sa-l gustam simplu si sa ne umplem gura de aromele minunatelor perle. Daca sunteti in cautarea unor alimente cu care sa il asociati, sa stiti ca ouale fierte sunt o potrivire perfecta. O reteta atat de simpla, atat de eleganta, ce va permite sa oferiti musafirilor un altfel de aperitiv

Ingrediente

Numarul de porții: 1
1 ou

apa (pentru fierbere)

1-2 lingurite de caviar

Preparare

  • Etapa 1 - Oua cu caviar
    Fierbeti putina apa intr-o craticioara. Adaugati oul si fiebeti-l timp de 3 minute.
  • Etapa 2 - Oua cu caviar
    Scoateti oul din apa si puneti-l intr-un sport special de oua. Decojiti partea superioara a oualui, si indepartati un pic albusul astfel incat sa ajunge la galbenus. Puneti 1-2 lingurite de caviar deasupra.
  • Etapa 3 - Oua cu caviar
    Gata! Serviti imediat!

Video

YouTube

Poze

Oua cu caviar, poza 1Oua cu caviar, poza 2Oua cu caviar, poza 3





Punctează această reţetă:



Articole conexe

Care sunt beneficiile pentru sanatate ale consumului de oua de prepelita?Care sunt beneficiile pentru sanatate ale consumului de oua de prepelita?6 altfel de oua6 altfel de ouaOua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiertOua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: