Petitchef

Ciorba de urechiusi (bureti galbeni)

Felul principal
4 porții
10 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Taoate legumele se fierb, cand sunt fierte zeama se strecoara; legumele, nu le-a aruncat le-a pisat in robot si le-a pus in zeama, a adaugati si ciupercile oparite si a mai dat cateva clocote, usturoiul pisat l-a pus si pe el, iar la sfarsit a adaugat sosul format din oua batute si smantana, a adaugat cate putin pentru a nu se taia ciorba.
  • A potrivit de sare si otet si asta este ciorbita. Se poate face si cu champignoane.

Întrebări:




Comentarii:

Marian, 04/10/2019

Si cate urechiusi se pun?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pad thaï cu tofu
Pad thaï cu tofu
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciorba de burta
Ciorba de burta
2 porții
1 h 4 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciorba radauteana
Ciorba radauteana
6 porții
40 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Ciorba de miel
Ciorba de miel
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: