Petitchef

Mici in bere?

Aperitiv
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se aseaza micii in Vasul Roman in 3 straturi si se introduc la cuptor
  • La fiecare 30 de minute se scoate Vasul Roman de la cuptor si se rotesc straturile de mici.Dupa 1,5 ore, in care se rotesc straturile de mici, se incepe scoaterea micilor din Vas, strat dupa strat.
  • Din acest moment, Vasul Roman se introduce la cuptor fara capac si te tine pana cand micii de pe stratul de sus se rumenesc .
  • Dupa aproximativ 15 minute se scoate Vasul Roman de la cuptor si primul strat de mici se aseaza in capacul Vasului, care apoi se acopera pentru ca micii sa nu se raceasca.
  • Regula este ca stratul de mici supus procesului de rumenire sa nu fie acoperit de bere.La fel se procedeaza si cu urmatoarele 2 straturi de mici.


Poze

Mici in bere?
Mici in bere? - poza 2
Mici in bere? - poza 3
Mici in bere? - poza 4
Mici in bere? - poza 5
Mici in bere? - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

01/04/2013

Supper mi pofta fac imediat.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Rețete

Articole conexe

Cum se bea un pahar de bere Cum se bea un pahar de bere Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează