Pipotele se curata si se spala f bine, se taie bucati mici si se pun la fiert in 1/2 litri apa cu un cub de legume de la Knorr . Ceapa se curata si se taie bucati mici.
Kaizerul se taie fasii subtiri. Se pune ceapa la calit in 2 linguri de ulei, se adauga kaizerul si 1/2 ceasca apa si se lasa la innabusit 5 minute.
Se adauga peste ceapa pipotele fierte si ficatul care a fost spalat si scurs. Se lasa pe foc 10-15 minute. amestecand.
Se stinge cu o cana din zeama in care au fiert pipotele si in care am dizolvat si cele 2 linguri de faina. Se amesteca bine, si dupa ce s-a omogenizat se adauga si cutia de rosii , cimbru, delikat.
Se mai lasa 10 minute amestecand din cand in cand. Inainte cu 2-3 minute se adauga si 100 ml de vin se amesteca bine, se adauga patrunjel taiat marunt si gata stingem focul . Se serveste cu mamaliguta calda si ce mai vreti voi sau ce aveti prin camara.
Comentarii:
Fff suculeni si buni
AM SCHIMBAT PUTIN CONTINUTUL SI IN LOC DE PASTA DE ROSI AM PUS SMANTANA. ORICUM ESTE O MANCARICA ABSOLUT DELICIOASA.
Bun