Petitchef

La gatit cu vita cook - partea 3

Felul principal
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Amesteca intr-un castron sosul de soia cu suc de lamaie, pasta de ardei iute, zahar si usturoi. Adauga aripioarele, sareaza si amesteca bine. Lasa la marinat minim 4 ore, in frigider. Amesteca ocazional, ca aripioarele sa se marineze uniform.
  • Pune in Vita Cook raftul superior, si asaza tava peste acesta. Incalzeste aparatul la 200 °C, timp de 5-10 minute. Asaza aripioarele pe tava, intr-un singur strat. Coboara temperatura la 150 °C si frige-le 30 de minute.
  • Dupa 15 minute unge aripioarele cu marinada, intoarce-le si unge-le si pe cealalta parte. Continua gatitul restul de 15 minute, pana ce sunt facute si rumenite uniform.
  • Asaza aripioarele pe un pat de frunze de spanac, orneaza-le cu patrunjel si serveste-le.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vita cu spaghete si sos de branza
Vita cu spaghete si sos de branza
8 porții
1 h 50 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vita cu sos la cuptor
Vita cu sos la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Vita Stroganoff - simplu si rapid
Vita Stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! De ce sa consumam carne de vita? De ce sa consumam carne de vita?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: