Petitchef

Paste cu Pesmet si scortisoara

Aceasta reteta este una rece sau poate fi chiar si calda ! Sper sa va placa .... POFTA BUNA!
Felul principal
1 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Puneti un bol cu apa la fiert can apa a inceput sa fiarba puneti pastele!Dupa ce au fiert si pastele le stoarceti de apa si le lasati 5 min in strecurtor !
  • Apoi puneti pesmetul si zaharul pe foc intr-un vas si-l tot amestecati! Puneti amestecul peste paste si dupa ce puneti amestecul adaugati zaharul cu scortisoara si .... Woola!


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu dovleac
Paste cu dovleac
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Panko - pesmet caracteristic bucatariei japoneze Lemnul dulce - Scortisoara Lemnul dulce - Scortisoara Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: