Petitchef

PASTE CU CARTOFI

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cartofii se curata si se taie ca pentru pireu. Se fierb in apa cu putina sare. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa si se zdrobesc putin.
  • In timp ce fierb cartofii se pun si pastele la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj.
  • Ceapa verde se taie marunt.Se caleste ceapa in putin ulei pana se inmoaie bine. Se adauga cartofii zdrobiti si o lingurita de boia.
  • Se amesteca bine, se sareaza si pipereaza, iar apoi se pun si pastele fierte si scurse de apa.
  • Totul se amesteca foarte bine. Se serveste cu muraturi.


Întrebări:




Comentarii:

olimpia_c2020, 29/10/2020

Foarte bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/04/2014

Super buna !! cunosc reteta de mult timp de la bunica mea da stiu ca se face cu ceapa alba uscata ..reteta vine din partea ungariei...iar ceapa se taie marunt se caleste pana aproape de caramelizare dupa care se pune boiaua !! si atunci veti simti gustul adevarat :::::::mmmmmm deliciu

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
aurelian, 13/12/2018

Fb

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu dovleac
Paste cu dovleac
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
2 porții
22 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste amatriciana, rețeta tradițională pas cu pas
Paste amatriciana, rețeta tradițională pas cu pas
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Piureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofi Piureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofi Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează