Petitchef

Scrumbie prajita

Felul principal
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
630 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

  • Pus pestele in apa cu sare pentru 20 minute ca sa isi traga el cata sare are nevoie.
  • Dupa aceea, uscat si tavalit prin faina, ou si faina de ulei si pus in ulei incins la prajit. Servit cu mamaliguta si ceapa verde.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (236g)
Calorii: 630Kcal
  • Carbo: 76.2g
  • Grăsimi: 23.9g
  • Grăsimi sat.: 4.4g
  • Proteine: 25.3g
  • Fibre: 3.5g
  • Zahăr: 6.9g
  • ProPoints: 17
  • SmartPoints: 19

Întrebări:




Comentarii:

25/03/2013

Arata superb si este foarte simplu de facut!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cheesecake de paște
Cheesecake de paște
15 porții
5 ore
Ușor
4 / 5
Rețetă Salată de paste ultra cremoasă, gata în 10 minute!
Salată de paste ultra cremoasă, gata în 10 minute!
2 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cum sa faci paste proaspete de casa?
Cum sa faci paste proaspete de casa?
2 porții
1 h 3 m
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează