Petitchef

Pui cu sos de rodii


Am mâncat de curând într-un restaurant un preparat asem?n?tor care mi-a pl?cut foarte mult, cu un gust aparte, dulce-acri?or, a?a c? am încercat s? prepar ?i eu acas? acest pui cu sos de rodii. Re?eta exact? a celor de la restaurant nu am ?tiut-o, dar ?i varianta în care am f?cut eu acest preparat a avut exact acela?i gust.

Ingrediente:
- 700-800g piept de pui;
- 2 cepe;
- 4-5 linguri sos de rodii concentrat (sau dup? gust);
- boabe de coriandru m?cinate (eu n-am avut prin cas?, a?a c? n-am pus);
- sare;
- piper;
- ulei de m?sline.

T?iem pieptul de pui cubule?e, iar ceapa julien.


Pr?jim pieptul de pui în 4-5 linguri ulei de m?sline, iar când este gata îl scoatem pe o farfurie.

În uleiul r?mas c?lim ceapa pân? se înmoaie (dac? este nevoie mai pute?i ad?uga pu?in ulei),

apoi ad?ug?m puiul.

Dup? ce am pus puiul ad?ug?m sare, piper, coriandru (dac? ave?i), sos de rodii ?i mai l?s?m foarte pu?in pe foc.


Acest preparat se poate servi simplu, ca o gustare cald?, dar pentru c? eu am vrut s? fie mai s??ios i-am ad?ugat o garnitur? de orez s?lbatic.








Comentarii:

21/01/2014

Este excelenta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu taitei (expres)
Pui cu taitei (expres)
1 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
2.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.