Petitchef

Pulpe de pui glazurate

Felul principal
4 porții
10 min
60 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 pulpe de pui, puteti folosi si aripioare (10-12 bucati)

ketchup

sos de soia


ulei de masline

sare, piper

fasole verde, pentru garnitura si un cub de unt

Preparare

  • Preparare: pulpele le spalam si le stergem de apa. Le asezam intr-o tava, eu intr-una de yena cu capac.
    Marinata: intr-un borcan turnam ingredientele pentru marinata, 2-3 lingturi ketchup, 1 lingura sos de soia si ulei de masline, sare, piper si putin ghibir ras. Scuturam de doua-trei ori borcanul.
  • Turnam peste pulpe, acoperim cu capacul si dam la cuptorul preincazit timp de o ora. Dupa primele 30 de minute, luam capacul.
  • Intre timp, aruncat ceva fasole verde la steamer. Dupa ce s-a facut "tras-o" in putin unt.Pulpele sunt gata!

Poze

Pulpe de pui glazurate, poza 1Pulpe de pui glazurate, poza 2Pulpe de pui glazurate, poza 3Pulpe de pui glazurate, poza 4Pulpe de pui glazurate, poza 5Pulpe de pui glazurate, poza 6

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Pui in crusta de mustar si ierburi de Provence


Comentarii:

07/08/2016

Reteta foarte buna. Cu privire la vasul termorezistent denumirea de Jena vine de la orașul german Jena unde sa fabricat pentru prima data acest tip de sticla și se citește Iena în dicționarul limbi române nu exista nici cuvântul Jena, nici Yena.

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
07/08/2016

Nu stiu exact dacă autorul comment-urilor este acelasi dar, inainte de subtilități ca yena, Jena, etc, mai bine n-ati mai "viola" in halul asta limba română. Începeți cu abc-ul: sa si s-a, limbi si limbii....Pentru ca...aceste cuvinte "ne doare" sau pur si simplu spuneti-va parerea strict si la obiect in ceea ce privește rețeta.

(1) (1) Abuz
07/08/2016

Ai facut niste pule de pui delicioase dar ai dat-o in balta cu: "intr-o tava... de yena" Ma intreb de unde scoti asemenea gogomanii, corect se scrie vas de Jena!

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu fasole alba si mazare
Pulpe de pui cu fasole alba si mazare
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pulpe de pui marinate in sos worcestershire
Pulpe de pui marinate in sos worcestershire
4 porții
2h30m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu mazare in sos alb
Pulpe de pui cu mazare in sos alb
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de pui

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: