Cartofi prăjiți la cuptor, rețeta clasică și de neratat
Cartofi prăjiți la cuptor, rețeta clasică și de neratat
Cartoful este în mod clar acompaniamentul perfect care poate fi servit cu toate sosurile! Economic, practic și disponibil într-o gamă întreagă de preparate, acest tubercul nu încetează să ne surprindă. Și astăzi, îți oferim o rețetă perfectă pentru masa ta de duminică, în familie: cartofi prăjiți la cuptor!
Pentru a însoți un delicios pui prăjit, carne roșie sau chiar pește, nimic nu ar putea fi mai ușor de realizat ca acest acompaniament :-)
Cum păstrăm cartofii prăjiți la cuptor: Îi puteți păstra până la o săptămână, la frigider, într-un recipient ermetic.
Ce condimente să adăugați? Puteți adăuga sare, piper dar și alte condimente precum boia de ardei de exemplu. Dacă vreți să adăugați ierburi aromatice, optați pentru rozmarin sau cimbru, proaspăt sau uscat. Nu ezitați să adăugați în tavă, căței de usturoi întregi, necurățați!
Cum să însoțesc cartofii prăjiți la cuptor? Îi poți savura cu carne albă precum puiul sau cu carne roșie precum carnea de vită, de exemplu. Îi poți savura și cu un sos!
Comentarii:
Ii fac maine...Sper sa fie buni
Madame Katrina Vorbiti va rog romaneste Reteta e in romaneste Sau ati uitat _o.......Pacat