Petitchef

Pulpe de pui mexicane

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se lasa la scurs.
  • Se condimenteaza cu sare, piper, marar uscat si boia de ardei si apoi se tavalesc prin faina , se scutura pentru a indeparta excesul de faina si apoi se prajesc in ulei .
  • Cand pulpele sunt bine facute si rumenite se scot si se pun pe un prosop absorbant pentru indepartatea excesului de ulei.
  • In uleiul care a ramas de la prajitul pulpelor calim ceapa taiata marunt apoi adaugam pasta de rosii, o cana cu apa , zaharul si otetul .
  • Lasam sa dea in clocot si adaugam si pulpele .
  • Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam sa scada sosul , acoperind cu capac vasul.
  • Asezonam cu patrunjel verde si servim cu mamaliguta.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Pulpe de pui mexicane, poza 1
Pulpe de pui mexicane, poza 2
Pulpe de pui mexicane, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Wrap cu pui
Wrap cu pui
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Pulpe de pui mexicane
Pulpe de pui mexicane
3 porții
50 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Pulpe de pui la cuptor cu bere neagra si cartofi
Pulpe de pui la cuptor cu bere neagra si cartofi
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor
Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor
6 porții
2 h 30 m
Ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Tamale – preparat al traditiei culinare mexicane Tamale – preparat al traditiei culinare mexicane Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.