Petitchef

Pulpe de pui mexicane

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
6 pulpe de pui superioare

ulei

boia de ardei dulce

marar uscat

2 cepe

3-4 linguri pasta de rosii

1 lingura otet

1 lingurita rasa cu zahar

patrunjel verde

faina

sare,piper

Preparare

  • Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se lasa la scurs.
  • Se condimenteaza cu sare, piper, marar uscat si boia de ardei si apoi se tavalesc prin faina , se scutura pentru a indeparta excesul de faina si apoi se prajesc in ulei .
  • Cand pulpele sunt bine facute si rumenite se scot si se pun pe un prosop absorbant pentru indepartatea excesului de ulei.
  • In uleiul care a ramas de la prajitul pulpelor calim ceapa taiata marunt apoi adaugam pasta de rosii, o cana cu apa , zaharul si otetul .
  • Lasam sa dea in clocot si adaugam si pulpele .
  • Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam sa scada sosul , acoperind cu capac vasul.
  • Asezonam cu patrunjel verde si servim cu mamaliguta.

Poze

Pulpe de pui mexicane, poza 1
Pulpe de pui mexicane, poza 2
Pulpe de pui mexicane, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de pui la cuptor cu bere neagra si cartofi
Pulpe de pui la cuptor cu bere neagra si cartofi
4 porții
1h20m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor
Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor
6 porții
2h30m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Pulpe de pui mexicane
Pulpe de pui mexicane
3 porții
50 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei