Petitchef

Rosii umplute cu carne

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor
  • Rosii umplute cu carne
  • Rosii umplute cu carne, poza 2
  • (5.00/5 - 2 voturi)
  • 1
  • 5
Rosii umplute cu carne
 

Ingrediente

Numarul de porții: 4
ceapa -2 buc

ou-1 buc

orez-2-3 linguri


1 felie paine inmuiata


sare,piper

10 rosii mari

ulei

Preparare

  • Ceapa se toaca marunt si se pune la calit,se adauga orezul spalat , se rumeneste usor;aceasta compozitie se adauga peste carne.Se adauga oul , patrunjelul tocat si painea,se condimenteaza, se amesteca totul foarte bine.
  • Se taie capac la partea cu verde,se scobesc cu o lingurita,atat cat se poate ,fara sa se sparga.
  • Se umplu,se pune capacul;miezul se pune in tava unsa cu ulei;se pun rosiile,se completeaza cu apa ,cat sa le acopere 3/4 si se dau la cuptor,acoperite,cam 40 minute.


Comentarii:

06/09/2013

In sfarsit o reteta completa dupa care chiar poti gati .

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria românească

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: