Petitchef

Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)

Ne-au mai rămas niște ciuperci și în loc să le prăjim, am decis să le coacem la cuptor! Dar mai întâi, le-am umplut cu un amestec aromat, așa cum ne place nouă. Datorită mozzarellei, acest amestec este bine legat.

Aperitiv
2 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

2

Preparare

  • Pregătiți ingredientele pentru umplutură: tăiați roșiile uscate, mozzarella și măslinele în bucăți mici. Tocați usturoiul, tocați pătrunjelul.
    Amestecați toate aceste ingrediente într-un bol de salată. Adaugați parmezanul ras și puțin piper și amestecați din nou.
  • Scoateți piciorușele ciupercilor și curățați-le cu o cârpă umedă.
    Așezați-le pe o tava tapetata cu hârtie de copt.
  • Folosind o lingură, adăugați umplutura în centrul ciupercilor.
  • Gătiți 20 de minute la 180°C (ajustați timpul în funcție de mărimea ciupercilor).
    Savurați ;-)


Echipamente de gătit

Cuptor

Poze

Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv) - poza 2
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv) - poza 3
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv) - poza 4
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv) - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Coroniță aperitiv
Coroniță aperitiv
5 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Verrine de sfeclă: un aperitiv ușor și proaspăt
Verrine de sfeclă: un aperitiv ușor și proaspăt
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mini croissante aperitiv
Mini croissante aperitiv
8 porții
35 min
Ușor

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează