Supa-enciclopedia culinara!

joi 21 martie 2013 21:03
Supa-enciclopedia culinara!

Sunt atatea moduri in care poti prepara supa incat nimeni nu stie numarul sau toate combinatiile: cu carne, fara carne, cu legume, cu carne si legume (mixte), supa de peste, supa clara, supa crema, supa cu taitei, supa cu galuste, cu fidea, cu paste, supa de rosii, supa cu orez, supa cu ciuperci, supa minestrone, supa de ceapa, etc.

Supa poate imbraca orice „haina” culinara, poate fi simpla si decenta sau eleganta si sofisticata, poate contine combinatii infinite de ingrediente, de la simple si banale legume pana la cel mai exotic peste.

Supele pot fi clare sau ingrosate cu faina sau pasta din unt si faina, cu fulgi de cartofi sau orez macinat, legume pasate. Daca sunt prea groase pot fi subtiate cu bulion sau lapte. Supele simple pot fi imbunatatite cu smantana sau iaurt, legume proaspat tocate (patrunjel, marar), mirodenii colorate (piper rosu sau boia).

Supa ne poate fi un ajutor de nadejde in noptile reci de iarna; un bol fierbinte si hranitor, ne va incalzi si va trezi la viata papilele gustative.

Sunt multe de spus despre supa si nicicand nu le vom termina, asa ca va propun sa vedem cateva selectii de retete.



Comentarii

Notează articolul:

  • pagina 1 / 2
01/10/2016

Prefer ciorbele si borsurile.

(1) (0) abuz
30/08/2015

K X 2

(0) (0) abuz
25/07/2015

Nu pot exista combinatii infinite de ingrediente, din moment ce numarul lor e finit! Doar vorbe goale pentru a impresiona prostimea!

(0) (1) abuz
06/02/2015

Aceasta reteta este excelenta! Credeti-ma,am facut-o si eu!

(1) (0) abuz
14/12/2014

Toate sunt excelente!

(0) (0) abuz
10/05/2014

K

(0) (0) abuz
11/04/2014

Super foarte foarte bunaaaa

(0) (0) abuz
02/02/2014

Super

(0) (0) abuz
20/01/2014

Rețete bune

(0) (0) abuz
29/09/2013

Dintre toate supele eu am preparat-o pe cea de rosii cu galusti.o ador.

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2