
Supa poate imbraca orice „haina” culinara, poate fi simpla si decenta sau eleganta si sofisticata, poate contine combinatii infinite de ingrediente, de la simple si banale legume pana la cel mai exotic peste.
Supele pot fi clare sau ingrosate cu faina sau pasta din unt si faina, cu fulgi de cartofi sau orez macinat, legume pasate. Daca sunt prea groase pot fi subtiate cu bulion sau lapte. Supele simple pot fi imbunatatite cu smantana sau iaurt, legume proaspat tocate (patrunjel, marar), mirodenii colorate (piper rosu sau boia).
Supa ne poate fi un ajutor de nadejde in noptile reci de iarna; un bol fierbinte si hranitor, ne va incalzi si va trezi la viata papilele gustative.
Sunt multe de spus despre supa si nicicand nu le vom termina, asa ca va propun sa vedem cateva selectii de retete.
Comentarii (15):
Prefer ciorbele si borsurile.
K X 2
Nu pot exista combinatii infinite de ingrediente, din moment ce numarul lor e finit! Doar vorbe goale pentru a impresiona prostimea!
Aceasta reteta este excelenta! Credeti-ma,am facut-o si eu!
Toate sunt excelente!
K
Super foarte foarte bunaaaa
Super
Rețete bune
Dintre toate supele eu am preparat-o pe cea de rosii cu galusti.o ador.