-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete de mancaruri cu patrunjel
-
Rețete umplute cu pătrunjel
-
Retete umplute cu patrunjel si rosii
-
Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
Puteti folosi in loc de rosii: ardei, dovlecei.
Preparare
-
Taiati capacul de la rosii si scoateti miezul. Pastrati palariile si aranjati rosiile intr-un vas de copt.
-
Se toaca ceapa cu catelul de usturoi si patrunjel.
-
Adaugati acest amestec la carnea tocata.Puneti sare, piper si amestecati bine.
-
Puneti putin orez crud in partea de jos a fiecarei rosii, astfel incat sa absoarba excesul de zeama.
-
Puneti carnea tocata in fiecare rosie.
-
Puneti palaria la fiecare rosie si puneti in cuptor la 45 de minute la 180° C.
-
Gata!
Echipamente de gătit
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete