Petitchef

Salata de cus cus

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierbe bine pieptul de pui, dupa care se taie bucati mici.Se prajeste puiul in unt.Se curata morcovii si se fierb.
  • Se fierbe cus cus-ul conform instructiunilor de pe pachet si apoi se clateste sa fie curat.
  • Se amesteca cus cus-ul cu pieptul de pui, cu morcovii taiati cubulete si cu maioneza ( pune fiecare cata maioneza ii place).
  • Se adauga patrunjelul si se potriveste de sare si piper. ( In poza am pus si un paharel cu putin iaurt pentru a dilua maioneza, dar nu a mai fost nevoie).


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Salata caesar - irezistibila
Salata caesar - irezistibila
2 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Salata mexicana in borcan
Salata mexicana in borcan
2 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează