Petitchef

Salata de cus cus

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierbe bine pieptul de pui, dupa care se taie bucati mici.Se prajeste puiul in unt.Se curata morcovii si se fierb.
  • Se fierbe cus cus-ul conform instructiunilor de pe pachet si apoi se clateste sa fie curat.
  • Se amesteca cus cus-ul cu pieptul de pui, cu morcovii taiati cubulete si cu maioneza ( pune fiecare cata maioneza ii place).
  • Se adauga patrunjelul si se potriveste de sare si piper. ( In poza am pus si un paharel cu putin iaurt pentru a dilua maioneza, dar nu a mai fost nevoie).


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de boeuf
Salata de boeuf
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata de cuscus cu seminte de rodie
Salata de cuscus cu seminte de rodie
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata calda de cuscus
Salata calda de cuscus
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata Caesar - irezistibila
Salata Caesar - irezistibila
2 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei