Petitchef

File de cod cu sos Meuniere


     File-ul de cod, uscat bine cu prosop de hartie, se sareaza si se lasa o jumatate de ora sa se odihneasca. Apoi se da prin faina si se prajeste in unt sau ulei, pana prinde crusta si se maroneste usor.
     Pt sos Meuniere : topim 2 LG unt, fara sa-l fierbem, apoi luam de pe foc si adaugam zeama de la o lamaie mica, patrunjel tocat, sare si capere. This is it!
 Servim alaturi de legume fierte, sau cartofi.






Comentarii:

17/09/2015

EXCELENT

(0) (0) Abuz
13/12/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
24/05/2013

Este excelent

(0) (0) Abuz
10/12/2012

Foarte foarte ce aveam ieu nevoie in acea seara

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă File de cod pane si orez garnitura
File de cod pane si orez garnitura
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă File de cod cu orez si verdeturi
File de cod cu orez si verdeturi
4 porții
31 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă File de cod cu usturoi
File de cod cu usturoi
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Foietaj cu cod si spanac
Foietaj cu cod si spanac
4 porții
55 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Cod in crustă de chorizo
Cod in crustă de chorizo
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei