Fursecuri esență de rom

11 rețete
Rețetă Fursecuri cu nuca

Fursecuri cu nuca

Desert Foarte ușor 20 min 271 kcal
Ingrediente: 150 g margarina 200 g faina 80 g nuca macinata 80 g zahar pudra Coaja de lamaie Esenta de rom (dupa gust)
Rețetă Fursecuri cu miere si cacao

Fursecuri cu miere si cacao

Altele Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: un ou, 100 g unt, 2 linguri de miere, 1,5 linguri de zahar 2 linguri pline de cacao, 5 linguri pline de faina o jumatate de lingurita de praf de...
Rețetă Fursecuri glazurate

Fursecuri glazurate

Altele Foarte ușor 25 min 15 min
Ingrediente: Pentru aluat : 200 g unt moale la temperatura camerei 200 g zahar pudra 3 g albenusuri de ou 300 g faina esenta de rom Pentru umplutura : 150 g unt...
Rețetă Fursecuri cu nuca

Fursecuri cu nuca

Desert Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 3 galbenusuri 60 g unt 50 g ciocolata amaruie 100 g zahar 100 g nuca macinata 1 lingurita praf de copt faina cat cuprinde esenta de rom Pentru...
Rețetă Fursecuri cu ciocolata si smochine

Fursecuri cu ciocolata si smochine

Altele Foarte ușor 10 min 15 min
Ingrediente: 3 oua, 200 g zahar 100 g nuca, 100 g smochine taiate marunt, coaja de la o lamaie, 100 g ciocolata menaj, 100 g stafide, 200 g faina, un pachet...
Rețetă Nuci umplute cu crema

Nuci umplute cu crema

Altele Foarte ușor 10 min 271 kcal
Ingrediente: 3 oua 3 cesti de zahar, 3cesti de ulei, esenta de rom faina cat cuprinde.
Rețetă Pricomigdale

Pricomigdale

Aperitiv Foarte ușor 50 min 568 kcal
Ingrediente: 3 albusuri de ou 210 g zahar esenta de rom 200 g nuca 8-10 picaturi esenta de migdale
Rețetă Napolitane cu nuci

Napolitane cu nuci

Altele Foarte ușor 1 oră 30 min
Ingrediente: 4 foi mari de napolitana 300g nuci macinate 3 linguri pline cacao 400g lapte condensat (dulce) 200ml lapte esenta de rom
Rețetă Batoane de ciocolata de casa cu alune

Batoane de ciocolata de casa cu alune

Altele Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 250 ml apa 250 g zahar 1 pachet de unt 3 linguri pline cu cacao esenta de rom 800 g lapte praf 100 g alune caramelizate si maruntite