Petitchef

Fusilli cu legume ?i pui

Ingrediente:
- 400 g paste fusilli;
- 1 ardei gras verde;
- 1 ceap?;
- 2 c??ei de usturoi;
- 500 g pulpe de pui dezosate ?i f?r? piele;
- ulei de m?sline;
- sare, piper, chilli.

Mod de preparare:
Se fierb pastele al dente, conform instruc?iunilor de pe ambalaj, apoi se strecoar? ?i se scurg bine. Se cur??? ardeiul ?i se taie în fâ?ii sub?iri. Se cur??? ceapa ?i se taie în rondele. Se cur??? ?i usturoiul. Se spal? carnea cu ap? rece, se spal? ?i se taie în buc??i. Se pr?je?te carnea în ulei. Se adaug? peste carne ardeiul ?i ceapa. Se condimenteaz? ?i se adaug? usturoiul pisat. Se c?lesc toate înc? 5 minute, apoi se adaug? pastele.








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu legume la tigaie
Pui cu legume la tigaie
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Fusilli cu peste
Fusilli cu peste
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Pui in cursta de miere cu susan si paste cu legume
Pui in cursta de miere cu susan si paste cu legume
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.