Petitchef

Omleta cu spanac

5 rețete
Rețetă Omleta cu spanac

Omleta cu spanac

(5 voturi) , (2)
Felul principal Foarte ușor 20 min 15 min
Ingrediente: frunze de spanac 4 linguri de ulei 1 cepa mare 2 cartofi 6 oua sare piper...
Rețetă Omleta cu ciuperci si spanac

Omleta cu ciuperci si spanac

(3 voturi) , (1) , (3)
Felul principal Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: 4-5 oua ciuperci feliate spanac 1 rosie branza rasa ardei rosu ardei galben 1 lingura ulei 1 cub de unt sare ...
Rețetă Omleta greceasca

Omleta greceasca

(148 voturi) , (32) , (255)
Antreuri Foarte ușor 5 min 8 min
Ingrediente: 2 portii aveti nevoie de: 1/2 de cana cu ardei verzi-tocati cubulete 1/2 de cana ciuperci-feliate 1/8 de lingurita maghiran 1 cana spanac tocat 2 oua...
Rețetă Omleta greceasca

Omleta greceasca

(6 voturi) , (3)
Felul principal Foarte ușor 15 min 10 min
Ingrediente: ½ de cana cu ardei verzi-tocati cubulete, ½ de cana ciuperci-feliate, 1/8 de lingurita maghiran, 1 cana spanac tocat, 2 oua intregi, 4 albusuri ...
Rețetă CIORBITA DE SPANAC CU TAITEI DE OMLETA SI SMANTANA

CIORBITA DE SPANAC CU TAITEI DE OMLETA SI SMANTANA

(10 voturi) , (1) , (15)
mal Nu stiu daca de la lipsa de fier mi se trage sau care o fi baiu' meu, destul ca trag la spanac mai rau ca Popeye marinaru'... Atat de mult imi place incat l-am gatit in fel si chip pana am ajuns evident si la ...ciorba. Asta se face atat
Frittata sau omleta italiana

Frittata sau omleta italiana

(91 voturi)

Exista multe motive pentru a iubi o frittata buna, ea putand fi cu usurinta o mancare pentru masa de pranz sau o cina rapida. In afara de faptul ca se prepara rapid, frittata poate fi facuta cu ingredinte pe care le aveti la indemana.




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.