Omleta cu ciuperci si spanac
Omleta este un mic dejun rapid. Fie ca-i simpla, fie ca o "imbunatatim" cu ce avem prin frigider, este savuroasa si consistenta pentru a incepe ziua.
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
-
Omletă cu spanac, un preparat vegetarian ușor și delicios
-
Omleta cu cașcaval, rețeta expres gata în 5 minute!
-
Omleta la multicooker philips
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Ouale se bat impreuna cu sarea si piperul. Ardei se taie in cuburi mici. Rosia se taie tot in cubulete dupa ce s-au scos semintele.
- Jumatate din ardei si rosie se adauga peste ouale batute impreuna cu branza rasa. Se prajeste intr-o tigaie, apoi se rastoarna pe o farfurie si se acopera cu o folie de aluminiu sa ramana calda, pana pregatim umplutura.
- Se caleste spanacul, se adauga si cubuletele ramase de ardei si rosie. Se asezoneaza si se adauga peste omleta. Se serveste calda.