Petitchef

Pappardelle cu ciuperci si creveti

Din seria "retete la plesneala (care n-au cum sa iasa rau)",
prezentam nostimele pappardelle
imbarligate cu niste creveti si cu niste ciuperci.
Aici caleam champignoanele in ulei de masline
dimpreuna cu ceva catei de usturoi pentru aroma.
Crevetii fusesera pregatiti dinainte intru extragerea lor din cruste
si urmau sa fie adaugati...
si in Cricova imbaiati.
Apar si pappardellele fierte in prealabil,
niste parmezan si niste marar... si gata povestea!
O mancare numai buna de ispravit de 8 Martie,
ocazie cu care va urez multi ani fericiti!








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Stoc de creveti
Stoc de creveti
6 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Retete cu... creveti Retete cu... creveti Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.