Petitchef

Papricas de galbiori cu mamaliga

Papricas de galbiori cu mamaliga

Nu pot lasa sa treaca vara fara un papricas de galbiori.Ciupercile astea solare m-au fascinat intotdeauna.Cei care umbla prin paduri ,stiu ca sunt cateva ciuperci mai sfioase,pe care e greu sa le gasesti.Printre ele si galbiorii.Fata de ghebele care se dezgolesc cu indecenta,galbiorii ,au locurile lor preferate,si stau cu scufitele ascunse sub frunzis.Asa de bine camuflate,incat numai un ochi avizat le gaseste.Pe langa culoarea si portul lor diafan,galbiorii au o aroma intensa si un gust picant.Daca avem galbiorii,trantim langa ei o mamaliga si-i facem papricas cu niscaiva boia,usturoi,smantana,frunze de patrunjel, 2 linguri de faina si e gata masa.Dar nu orice masa,chiar daca pare banal,ci una de care sa-ti amintesticu placere si care sa te faca sa-ti doresti sa o faci iar.
Pofta buna !







Comentarii:

05/08/2011

Ur

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Opintici cu smantana si mamaliga
Opintici cu smantana si mamaliga
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Mamaliga la cuptor
Mamaliga la cuptor
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Mamaliga impaturita
Mamaliga impaturita
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chiftele din mamaliga
Chiftele din mamaliga
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

La cules de Galbiori! La cules de Galbiori! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Mamaliga, preparat traditional romanesc! Mamaliga, preparat traditional romanesc!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează