Petitchef

Papricas de galbiori cu mamaliga













Nu pot lasa sa treaca vara fara un papricas de galbiori.

Ciupercile astea solare m-au fascinat intotdeauna.

Cei care umbla prin paduri ,stiu ca sunt cateva ciuperci mai sfioase,pe care e greu sa le gasesti.Printre ele si galbiorii.

Fata de ghebele care se dezgolesc cu indecenta,galbiorii ,au locurile lor preferate,si stau cu scufitele ascunse sub frunzis.

Asa de bine camuflate,incat numai un ochi avizat le gaseste.



Pe langa culoarea si portul lor diafan,galbiorii au o aroma intensa si un gust picant.

Daca avem galbiorii,trantim langa ei o mamaliga si-i facem papricas cu niscaiva boia,usturoi,smantana,frunze de patrunjel, 2 linguri de faina si e gata masa.

Dar nu orice masa,chiar daca pare banal,ci una de care sa-ti amintesti

cu placere si care sa te faca sa-ti doresti sa o faci iar.





  

Pofta buna !






Comentarii:

05/08/2011

Ur

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Papricas cu piept de pui
Papricas cu piept de pui
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Papricas de pui
Papricas de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Papricas de pui
Papricas de pui
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Papricas de cartofi cu dovlecel
Papricas de cartofi cu dovlecel
6 porții
45 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Papricas de porc cu galuste de faina
Papricas de porc cu galuste de faina
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Carnati cu mamaliga
Carnati cu mamaliga
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Mamaliga, preparat traditional romanesc!Mamaliga, preparat traditional romanesc!La cules de Galbiori!La cules de Galbiori!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: