Petitchef

Paste uriase,umplute cu spanac si ricotta

Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Riesen-Pasta mit Spinat-Ricotta Füllung
350 g paste uriase__________________350 g Riesen-Pasta500 g spanac______________________500 g Spinat250 g ricotta_______________________250 g Ricotta100 g prosciutto cotto,tocat marunt____100 g Kochschinken,klein gehackt1 ceapa mica,tocata________________1 kleine Zwiebel,gehackt2 linguri ulei de masline_____________2 EL Olivenöl3 frunze salvie_____________________3 Salbei-Blätternucsoara_________________________Muskatnusssare_____________________________Salzpiper____________________________Pfeffer pecorino,razuit____________________Pecorino,geraspeltSosul bechamelBechamel-Soße
30 g faina________________________30 g Mehl1 lingura unt______________________1 EL Butter7-800 ml lapte____________________7-800 ml Milchnucsoara________________________Muskatnusspiper___________________________Pfeffersare____________________________Salz
Se încinge untul într-o oala.Se adauga faina si se prajeste scurt în unt amestecînd continuu cu telul.Se adauga laptele în timp ce se amesteca cu telul.Se potriveste de sare,piper si nucsoara si se fierbe amestecînd în continuare timp de 5-10 minute.Butter in einem Topf erhitzen.Mehl mit einem Schneebesen in die Butter einrühren und kurz anschwitzen.Milch unter Rühren zugeben.Mit Salz, Pfeffer und Muskatnuss abschmecken und unter Rühren 5-10 Minuten köcheln lassen.

Se fierbe spanacul un minut,se scurge într-o sita si se lasa la scurs.

Den Spinat in Wasser Minute kochen,in ein Sieb abgießen dann abtropfen lassen.

Se încinge uleiul într-o tigaie,se adauga prosciutto,
ceapa si salvia si se rumeneste usor la foc moderat.Öl in einer Pfanne erhitzen, den Prosciutto,Zwiebel und Salbei zugeben,bei mittlerer Hitze leicht bräunen.
Se adauga spanacul si se amesteca pe foc mic.Se lasa a racit.Spinat zugeben und auf unterer Stufe rühren.Abkühlen lassen.
Se adauga ricotta si se maesteca totul bine.Se potriveste de sare si piper.Ricotta zugeben und alles gut verrührenMit Salz und Pfeffer abschmecken.
Se fierb pastele doar jumatate din timpul de fierbere indicat pe ambalaj.Nudeln nur die hälfte der auf der Packung angegebenen Zeit in Salzwasser kochen.
Se amesteca bine masa de spanac si se umple pastele uriase.Se pun pastele umplute una lînga alta într-o forma termorezistenta,se toarna sosul bechamel deasupra si se coc 10-15 minute în cuptor la 200°C.Die Spinatmasse gut durchmischen und in die Riesen-Pasta füllen.Die gefüllten Nudeln nebeneinander in eine feuerfeste Form geben,die Bechamelsoße darübergießen und 10-15 Minuten im Backofen bei 200°C backen.


Se presara pecorino razuit deasupra si se servesc.Pecorino darüber streuen und servieren.









Comentarii:

20/06/2013

Sehr gut

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
2 porții
19 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu ricotta și lămâie, o rețetă delicioasă
Paste cu ricotta și lămâie, o rețetă delicioasă
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu ricotta și nuci: cremoase și crocante
Paste cu ricotta și nuci: cremoase și crocante
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cu flori de dovleac, ricotta și fistic
Paste cu flori de dovleac, ricotta și fistic
2 porții
22 min
Foarte ușor

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează