Petitchef

Pastrav cu cartofi natur

 


O mancare usoara si care nu necesita timp stat prin bucatarie. E aproape un fel "semi-preparat". Se cumpara pastravul gata eviscerat - sau in orice caz, eu asa l-am luat fiindca nu m-as incumeta sa fac aceasta operatiune - se spala, se da cu mirodenii, piper cu lamaie si se pune 15-20 de minute la Steamer  (gatit la abur) sau la cuptor in folie de aluminiu pentru 30 de minute. Se curata doi cartofi si se taie cuburi. Se pun la fiert in apa cu o lingurita de vegeta. Se aranjeaza in farfurie cu patrunjel si busuioc. Alaturi, o jumatate de lamaie se poate pune intr-o "floricica" din folie de aluminiu, gaurita pe fund pentru a se stoarce numai zeama, nu si samburii. Bon appetit!






Comentarii:

30/12/2012

BRAVO E PERFECT. MERSI PTR RETETA. O VOI INCERCA CU SIGURANTA.SARBATORI FERICITE

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Cartofi copti - petitchef
Cartofi copti - petitchef
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Pastrav de somon cu cartofi la cuptor
Pastrav de somon cu cartofi la cuptor
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor cu cartofi taranesti!
Pastrav la cuptor cu cartofi taranesti!
2 porții
1 oră
Ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.