Petitchef

Platou de aperitiv

Platoul contine:
-felii de paine taiate triunghi unse cu icre si cate o felie de somon afumat
-corabioare din ardei gras rosu umplute cu crema de branza de vaci cu marar
-rulou de sunca
-salam sasesc
-cotlet tiganesc
-parjolute din carne de vita
-fasii de piept de pui pane
-rosie umpluta cu salata de vinete cu maioneza
-bulete de cartofi(in comert de gasesc ,sunt cartofi rotunzi pe care ii pajim in ulei)
-masline negre si masline verzi umplute cu gogosar

















Comentarii:

27/08/2013

Apetisant

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Platou cu aperitive
Platou cu aperitive
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1h8m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Aperitiv samosas cu mere si scortisoara
Aperitiv samosas cu mere si scortisoara
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icreO delicatesa din antichitate – sparanghelulO delicatesa din antichitate – sparanghelul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.