Petitchef

Porc cu nuci caju

Porc cu nuci caju Ingrediente:
- 400-500g carne de porc;- 1 ceap?;
- 2 morcovi;
- 1 castravete verde mic sau o jum?tate din cel lung, de import;
- 3-4 linguri nuci caju;
- 4-5 linguri sos de soia dulce;
- past? de ardei iute (dup? preferin?? - eu am pus 2 linguri ?i jum?tate);
- 1 lingur? amidon;
- sup? de carne sau de legume (cam 1 can? ?i jum?tate);
- piper.

Carnea de porc se taie cubule?e ?i se rumene?te pu?in în 2 linguri de ulei, apoi se scoate pe un prosop de hârtie. În gr?simea r?mas? se pun morcovii t?ia?i rondele ?i ceapa t?iat? julien, apoi nucile caju ?i se pr?jesc pân? când ceapa se înmoaie pu?in.
Se adaug? carnea de porc ?i supa, apoi se las? s? fiarb? cam 10-15 minute, dup? care se adaug? pasta de ardei iute, sosul de soia ?i amidonul dizolvat în ap? (pentru a lega mâncarea). Dac? nu ave?i un sos de soia foarte dulce, atunci ar fi bine s? ad?uga?i în mâncare ?i 1 linguri?? de zah?r brun. Se las? s? mai fiarb? 5 minute, apoi se adaug? castravetele t?iat cubule?e ?i se mai las? pu?in pe foc (2-3 minute).
Aceast? mâncare se serve?te cald?.
POFT? BUN?!









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pecan pie-placinta cu nuci pecan
Pecan pie-placinta cu nuci pecan
6 porții
2 h 5 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu ricotta și nuci: cremoase și crocante
Paste cu ricotta și nuci: cremoase și crocante
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Gustare cu iaurt de cocos, mere, kiwi si nuci
Gustare cu iaurt de cocos, mere, kiwi si nuci
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Caju – nici nuca, nici fruct Caju – nici nuca, nici fruct

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează