Petitchef

SALATA DE POST IN STRATURI

SALATA DE POST IN STRATURI Timp de preparare:(complexitate redusa)

Ingrediente:2 sfecle rosii fierte, rase pe razatoarea mare 4 cartofi fierti dati pe razatoare 2 morcovi fierti, dati pe razatoare 5 cepe feliate maioneza de post ulei de masline otet 1 lamaie condimente masline,gogosar, patrunjel - pentru ornat

Mod de preparare:- sfecla se condimenteaza si se asezoneaza cu 2 linguri de ulei de masline si o lingura de zeama de lamaie.Se asaza pe un platou - ceapa se opareste in baitz din apa, otet si condimente,se strecoara,se amesteca, cu maioneza si se imparte in 3 parti - o parte se asterne peste sfecla. - morcovul amestecat cu zeama de lamaie si o lingura de ulei de masline, sare,se asterne peste stratul de ceapa -se intinde cel de-al doilea strat de ceapa - urmatorul strat este din cartofi amestecati cu 3 linguri de ulei de masline,sare, piper - se intinde ultimul strat de ceapa, se niveleaza cu un strat subtire de maioneza si se orneaza cu masline, gogosar, patrunjel Spor la treaba!
Sursa:gustos.ro









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Salata in stil landes
Salata in stil landes
4 porții
20 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Salată tagliatelle din legume și sos de arahide
Salată tagliatelle din legume și sos de arahide
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salată de paste reci, cu ardei, porumb și mozzarella
Salată de paste reci, cu ardei, porumb și mozzarella
2 porții
38 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de paste - simpla si rapida
Salata de paste - simpla si rapida
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează