Petitchef

Salau pe ...teflon

Salau pe ...teflon Azi am avut peste proaspat.
Cred ca deja se stie ca este foarte important gradul de prospetime al pestelui care va fi pregatit.
Este proaspat atunci cand are urechile rosii,carnea tare pe burta si ochii foarte limpezi si sticlosi.
Salaul este un peste slab de apa dulce foarte bun pentru diete.
L-am taiat pe burta si l-am curatat de intestine ,l-am taiat in bucati potrivite.
L-am spalat in cateva ape reci,apoi l-am scufundat repede in apa clocotinda,apoi l-am scos pe o spumiera si l-am decojit de pielea cu solzi si inotatoare.
Ramane alb si frumos.
Am dat cu sare si piper pe fiecare bucata de peste si l-am asezat pe tigaia de teflon fierbinte.
Am acoperit cu un capac...si dupa aproape 10 minute le-am intors pe partea cealalta.
S-au rumenit perfect bucatile de salau !
Pestele e bun cu usturoi ,sau cu lamaie...pe langa un orez sau niste cartofi natur.

Pofta buna!







Comentarii:

11/03/2013

Cartofii nu au ce cauta, langa salau, salaul este o carne alba fara grasimi, langa cartofi devine, ffffff anecacios, oricata lamaie ai pune

(0) (0) Abuz
18/07/2011

Portie de criza...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salau la cuptor
Salau la cuptor
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salau in folie
Salau in folie
4.2 / 5
Rețetă Salau la cuptor
Salau la cuptor
2 porții
1 oră
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Salau de nil cu sos de capere
Salau de nil cu sos de capere
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salau cu ciuperci
Salau cu ciuperci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salau la cuptor
Salau la cuptor
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează