Petitchef

Sardine pe gratar

Sardine pe gratar

Eu prieten bun spunea despre mine, ce-i drept cu mult in urma, ca sunt asemeni unei pisici, poftesc mult la preparetele de peste. Sa-i fi fost pisica in alta viata? Anyway, am gatit azi ceva usor, bun, sper sa va placa. Reteta este urmatoarea: 8 sardine ceva mai mari, un pic de sare, ulei de masline si un gratar bun, care sa nu arda bunatatea de peste.

Pestii se spala, se curata bine, pe ambele parti, se sareaza, se stropesc cu ulei de masline, dupa care se intind pe gratar, unde vor sta cateva minute, in acest timp se intorc de pe o parte pe alta, nu de alta, dar ca sa fie”brinzati” complet.

Sardinele se servesc alaturi de o salata verde. Va spun, dupa reteta aceasta, o sa va placa sa gatiti cu peste, asa cum fac si eu acum.

Sa aveti pofta!

P.S Maine se serveste, asta ne reaminetste traditia, asa ca poate fi gatita maine.

Filed under: Aperitiv Tagged: abdomen acut, abdomen balonat, abdomen inferior, abdomen meteorizat, abdomen patratele, abdomen perfect, abdomen plat, abdomen plat in 8 minute, abdomen tare, abdomen umflat, abdomene, bucataria mediteraneana, dieta Atkins, dieta Catalin Crisan, dieta daneza, dieta disociata, dieta Montignac, Dieta Nicoleta Luciu, dieta rapida, dieta rina, dieta south beach, diete de slabire, diete de slabit, diete de slabit rapide, diete de vedete, diete disociate, diete eficiente, diete pentru slabit, diete personalizate, diete rapide, diete sanatoase, good food, jamie oliver, New York Times, omega 3, omega 3 6 9, omega 3 hofigal, omega 6, sardine cuptor, sardine file, sardine in sarcina, sardine in sos de tomat calorii, sardine in ulei, sardine la cuptor, sardine la gratar, sardine marinate, sardine prajite, sardine retete, Silueta, silueta clepsidra, silueta mar, silueta naturala, silueta para, silueta perfecta, silueta perfecte, silueta plus, silueta si sanatate, siluete de invidiat, Siluete help, silueuta perfecta ceai, traditii, ulei de catina, ulei de cocos, ulei de in, ulei de masline, ulei de migdale, ulei de palmier, ulei de peste, ulei de ricin






Comentarii:

05/07/2013

Excelenta reteta

(0) (0) Abuz
01/06/2013

Accectabila

(0) (0) Abuz
15/05/2013

Foarte bune

(0) (0) Abuz
12/02/2013

Nu am inteles cum trebuie curatat pestele de solzi in interior," se curata bine pe ambele partii " sunaaaaaa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de dovlecei cu sardine
Rulouri de dovlecei cu sardine
20 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pate de sardine, simplu si rapid
Pate de sardine, simplu si rapid
10 porții
15 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Sardine escabeche
Sardine escabeche
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sardine în cuptor
Sardine în cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Sardine marinate
Sardine marinate
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Sardina la grill (gratar) in saramura
Sardina la grill (gratar) in saramura
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează