Petitchef

Sparanghel gratinat





Mi-au ramas cateva fire de sparanghel de ieri, pe care le-am pastrat, de pe o zi pe alta, infasurate intr-un prosop ud si bagate la frigider. Azi, le-am fiert cam 5 minute, in apa care clocotea deja. I-am pus apoi intr-un vas termorezistent uns cu ulei, am facut un sos alb simplu, unt+faina stins cu supa de pui, ca nu mai aveam lapte in casa. Am turnat sosul peste sparanghel, am ras deasupra cascaval, si am bagat totul la cuptor, pana s-a format o crusta maronie deasupra.
Si pentru ca am citit ca gustul sparanghelului se completeaza bine cu ou, am fiert oua moi langa- 5 minute aprox, puse in apa cand aceasta clocotea. Sotul a mancat un gratar, cu orez cu sofran si salata de sfecla rosie.








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sparanghel gratin
Sparanghel gratin
2 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Sparanghel la cuptor
Sparanghel la cuptor
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Sparanghel la cuptor
Sparanghel la cuptor
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Salata in stil landes
Salata in stil landes
4 porții
20 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Sparanghel cu sos mousseline
Sparanghel cu sos mousseline
2 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulouri cu somon si branza de capra
Rulouri cu somon si branza de capra
8 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Sparanghel – colectie de retete Sparanghel – colectie de retete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei