Petitchef

Un alt fel de piure (ca sa nu zic pireu)

 
- se face un piure normal de cartofi (cartofii se curata de coaja,se  taie bucati si se fierb in apa cu sare,sau in abur,sau in vasele cu fierbere fara adaos de apa .Dupa care se scurg de apa, se zdrobesc si se freaca cu unt , lapte si sare  ).
-se iau 4-5 fire de ceapa verde (daca nu aveti, puteti pune si o ceapa mai  mica ),care se toaca,apoi se amesteca in piure,
-dupa care se rade PARMEZAN,cam 3/4 ceasca si se adauga si el la piure.
-optional se mai poate adauga, verdeata,de preferinta marar verde.Eu am pus aici pentru decor patrunjel,(dar se poate pune si in piure).




















Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi
Friptura de miel cu garnitura de piure de cartofi
2 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piure de cartofi
Piure de cartofi
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Un alt fel de piure 2
Un alt fel de piure 2
4 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei