Doar un vârf de cuțit din acest ingredient și năutul se va găti rapid

marți 29 iulie 2025 08:38 - Mirella Mendonça
Doar un vârf de cuțit din acest ingredient și năutul se va găti rapid

Dacă ați încercat vreodată să gătiți năut și ați fost frustrați de bobul tare și pierderea de timp, iată un truc simplu care v-ar putea schimba relația cu această legumă: bicarbonatul de sodiu. Da, acel mic praf alb din dulapul tău de bucătărie are puterea de a-ți transforma năutul. Dar de ce funcționează? Și cum îl folosești corect?


Mirella MendonçaMirella Mendonça
Sunt responsabil editorial la Petitchef (Portugalia și Brazilia) și o mare pasionată de călătorii și gastronomia mondială, mereu în căutarea unor noi arome și experiențe. Totuși, deși îmi place să explorez deliciile diferitelor culturi, bucătăria mamei mele va rămâne mereu preferata mea, cu acel gust unic pe care doar ea îl poate crea.

Comentarii

Notează articolul:
3.17/5, 6 voturi